Facebook Instagram Ubicació i contacte

Inici > El Club

El Club

El Club Rítmica serradells és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1990 per a l'ensenyament i la pràctica de la gimnàstica rítmica. La gimnàstica rítmica és un esport de gran elegància, elasticitat i precisió. Per aquest motiu treballem molt l'elasticitat , la tècnificació  i la correcta posició del cos . El club dona  classes de ballet a les gimnastes per a completar aquesta disciplina.

El valors fonamentals del nostre club  són, les relacions socials, el treball en equip, el respecte, la disciplina i l'esforç esportiu. Aquests valors fan que tant el club com les gimnastes que l'integren creixin tant a nivell personal com esportivament. Les gimnastes participen en diverses competicions durant l'any a nivell nacional i a la Copa Catalana. També participem en  trofeus amistosos que organitzen diversos clubs tant andorrans com de fora d’Andorra

Alhora el nostre club organitza exhibicions o festivals per a ensenyar als familiars el treball realitzat durant tot l'any.


Qui som?

En l’Assemblea General celebrada el dia 26 de Juliol del 2017, es va acordar, la renovació dels òrgans de Govern de l’Entitat, i la Junta directiva ha quedat formada de la següent manera:

  •   Anna PAZOS AMBROA - Presidenta
  •   Maria Pilar ERCILLA MONTERDE - Vice Presidenta
  •   Natàlia SOLÉ i BERNADES - Secretaria
  •   Noelia DE SOUSA LOPES - Tresorera
  •   Joan FOIX FERNANDEZ - Vocal

STAFF TÈCNIC

  •   Entrenadores: Lorena Jordana, Samantha Almeyda, Patricia Franco, Anna Pallarés, Patrícia Senda, Marina Sánchez (Ballet) i Marc Romera (Preparador físic i coach)

Tel

Club: (+376) 61 39 28

Map

Centre Esportiu Serradells
Carr. de la Comella s/n
AD500 Andorra la Vella