Club Rítmica Serradells


-???-

XXé (2011)

Trofeu C.R.S.

XXé Trofeu C.R.S.
El 19 de Juny de 2011, el Club Rítmica Serradells va organitzar el XXè Trofeu de Gimnàstica Rítmica d'Andorra la Vella al pavelló del Centre Esportiu dels Serradells.
Aquesta XXèna edició es va organitzar amb la col·laboració del Centre Esportiu dels Serradells, sota el patrocini del l'Hble. Comú d'Andorra la Vella, Puleva, Microsistemes Principat i Lu i la Federació Andorrana de Gimnàstica.
En aquesta edició van participar totes les gimnastes dels nivells club i escolars i dos conjunts d'iniciació. Hem inclòs el nivell escolar per així potenciar les activitats de la secció.
Entre els clubs participants vam comptar amb 4 de nacionals i 1 de Catalunya.
Nacionals
- Rítmica Club Encamp
- Club Esportiu Sant Julià
- Club Heura (la Massana)
- Club Rítmica Serradells (Andorra la Vella)

Catalunya
- Club Rítmica Penedès (Vilafranca del Penedès)

Un total de 81 gimnastes van participar en aquest XXè Trofeu.

Exhibicions de les Gimnastes:

" Aida Cruces Nivell VIII Club Rítmica Penedès.
" Ariadna Zapater Nivell VIII Club Rítmica Penedès.

Els premis van quedar de la següent manera:

- Rítmica Club Encamp
1 or

2 plates

- Club Heura (la Massana)
5 ors

6 plates
1 bronze

- Club Rítmica Serradells
2 plates

4 bronzes

- Club Rítmica Penedès (Vilafranca del Penedès) 4 or
1 plata
3 bronzes

- Ritmica Club St. Julià
1 bronzeEl lliurament de guardons va anar a càrrec de l'Hble. Sr. Josep Vila, Consol Menor i conseller delegat d'Esports del Comú d'Andorra la Vella, l'Hble. el Sr. Eduard Magrinyà President del Club Rítmica Serradells i la Sra. Josefina Gilabert Vicepresidenta del Club Ritmica Serradells..

Puleva ens va regalar unes bosses que varem omplir d'obsequis de galetes Lu, Artiach i batuts Puleva que varem repartir entre tots els participants, organització, jutges, entrenadores i autoritats.

També varem obsequiar amb una Flor a les entrenadores i un Trofeu representatiu del nostre Club als representants de tots els Clubs participants.

Una vegada més el nostre Trofeu va ser tot un èxit i la junta directiva va rebre les felicitacions, dels clubs participants i del públic assistents, per l'organització i el desenvolupament de l'acte.

Andorra la Vella 19 de Juny del 2011.-???- | -???-