Club Rítmica Serradells


-???-

XVIIIé (2009)

Trofeu C.R.S.

XVIIIé Trofeu C.R.S.

El 23 de maig de 2009, el Club Rítmica Serradells va organitzar el XVIIIè Trofeu de Gimnàstica Rítmica d’Andorra la Vella al pavelló del Centre Esportiu dels Serradells.


Aquesta XVIIIè edició es va organitzar amb la col·laboració del Centre Esportiu dels Serradells, Sunny Delight, Raimat i Lu, sota el patrocini del l’Hble. Comú d’Andorra la Vella, la Banca Mora i la Federació Andorrana de Gimnàstica.

En aquesta edició van participar totes les gimnastes dels nivells club i escolars i dos conjunts d’iniciació. Hem inclòs el nivell escolar per així potenciar les activitats de la secció.

Entre els clubs participants vam comptar amb 5 de nacionals i 4 de Catalunya.

Nacionals

Rítmica Club Encamp
Club Esportiu Sant Julià
Club Heura (la Massana)
Secció Esportiva d’Ordino
Club Rítmica Serradells (Andorra la Vella)

Catalunya

A.E Casp
Club Rítmica Penedès (Vilafranca del Penedès)
Club Ritmica Vilanova
Secció Esportiva Vilanova


Un total de 115 gimnastes van participar en aquest XVIIIè Trofeu.
Exhibicions de les Gimnastes de la FAG.
Exhibicions de les gimnastes d’iniciació del nostre club.Els premis van quedar força repartits en els clubs participants:


Rítmica Club Encamp
3 ors

Club Heura (la Massana)
1 plata i 2 brozes


Club Rítmica Serradells
1 or, 3 plates i 4 bronzes


Club Ritmica Vilanova
2 ors i 2 plates


Club Rítmica Penedès (Vilafranca del Penedès)
2 ors, 2 plates i 1 bronze
El lliurament de guardons va anar a càrrec de l’Hble. Sr. Josep Vila, Consol Menor i conseller delegat d’Esports del Comú d’Andorra la Vella, el Srta. Raquel Sànchez, de l’Oficina de Banca Mora del c/ Prat de la Creu d’Andorra la Vella, la Sra. Eva Rodríguez Presidenta de la Federació Andorrana de Gimnastica i el Sr. Eduard Magrinyà President del Club Rítmica Serradells.

Banca Mora va finançar els trofeus d’aquest XVIIIè Trofeu econòmicament i amb unes maletes obsequi que varem omplir de galetes Lu.

Tots les participants al Trofeu i els/les col·laboradors/es van rebre l’obsequi motxilla de Banca Mora amb 2 refrescs Sunny Delight, i 4 galetes variades de la marca Lu que l’empresa Caves Andorranes ens va oferir gratuïtament.

En acabar els actes previstos en el desenvolupament del XVIIIè Trofeu, totes les gimnastes, entrenadores, jutges col·laboradors, espònsors, autoritats i família i membres del centre esportiu Serradells i integrants de la junta del nostre club van rebre un tiquet per poder gaudir d’una excel·lent paella que ens van preparar in situ a la terrassa de la 4ª planta del Centre esportiu serradells amb la gran col·laboració del personal del centre.

A més a més, els pares del nostre club i clubs convidats també podien participar previ pagament d’un tiquet.

Una vegada més el nostre Trofeu va ser tot un èxit i la junta directiva va rebre les felicitacions, dels clubs participants i del públic assistents, per l’organització i el desenvolupament de l’acte.


-???- | -???-