Club Rítmica Serradells


-???-

XVIIé (2008)

Trofeu C.R.S.

XVIIé Trofeu C.R.S.
El 24 de maig de 2008,
el Club Rítmica Serradells va organitzar el XVIIè Trofeu de Gimnàstica Rítmica d’Andorra la Vella al pavelló del Centre Esportiu dels Serradells.

Aquesta XVIIena edició es va organitzar amb la col·laboració del Centre Esportiu dels Serradells, Sunny Delight, Raimat i Lu, sota el patrocini del l’Hble. Comú d’Andorra la Vella, la Banca Mora i la Federació Andorrana de Gimnàstica.
Atès que enguany el nostre Club també gestiona l’Antigua secció esportiva del Comú, s’ha considerat preparar uns conjunts d’iniciació per aquest trofeu, fins a l’actualitat, aquest Trofeu era exclusiu per al nivell Clubs, i des d’aquest any també podran competir les categories escolars. Aquesta proposta ha estat presentada per l’entrenadora de les seccions escolars a la junta directiva en avaluar que les gimnastes escolars tenen accés a poques competicions dins del territori nacional, ja que el nombre de gimnastes és important i no poden participar en la totalitat a les diferents competicions que s’organitzen al nostre país.
Entre els clubs participants vam comptar amb 5 de nacionals i 2 de Catalunya.

Nacionals

Rítmica Club Encamp
Club Esportiu Sant Julià
Club Heura (la Massana)
Secció Esportiva d’Ordino
Club Rítmica Serradells (Andorra la Vella)

Catalunya

Patronat Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar
Club Rítmica Penedès (Vilafranca del Penedès)


Un total de 111 gimnastes van participar en aquest XVIIè Trofeu.

33 de les nostres gimnastes d’iniciació ens varen fer una exhibició dels conjunts.

51 gimnastes nivell promoció van competir en les categories següents:
Benjamí (mans lliures)
Aleví (mans lliures)
Infantil (cèrcol)
Júnior (cinta)
27 gimnastes de nivell Clubs van competir en les categories següents:
Aleví (mans lliures)
Infantil (cèrcol)
Júnior (masses)
Juvenil (pilota)

En aquesta ocasió les jutgesses van ser: Anna Pallarés, Meritxell Torres, Sílvia Soares i Lara Barbancho de la Federació Catalana.

Els premis van quedar força repartits en els clubs participants:

Rítmica Club Encamp
1 plata i 1 bronze


Club Esportiu Sant Julià
1 bronze


Club Heura (la Massana)
2 ors i 3 bronzes


Club Rítmica Serradells
6 ors , 1 plata i 3 bronzes


Patronat Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar
1 plata i 1 bronze


Club Rítmica Penedès (Vilafranca del Penedès)
2 plates i 1 bronze

El lliurament de guardons va anar a càrrec de l’Hble. Sr. Josep Vila, Consol Menor i conseller delegat d’Esports del Comú d’Andorra la Vella, el Sr. Jesús Medrano, director de l’Oficina de Banca Mora del c/ Prat de la Creu d’Andorra la Vella i el Sr. Eduard Magrinyà President del Club Rítmica Serradells.

Cal dir, que Banca Mora va finançar els trofeus d’aquest XVIIè Trofeu.

En acabar la competició es va fer una rifa amb obsequis gentilesa de Caves Andorranes entre els quals 2 caixes de cava, 2 ràdios, 2 vaixelles, que van permetre recuperar alguns diners per finançar el Trofeu. La recaptació va ser de 190,00 €.

Tots les participants al Trofeu i els/les col·laboradors/es van rebre com a obsequi una motxilla de Banca Mora amb 2 refrescs Sunny Delight, i 4 galetes variades de la marca Lu que l’empresa Caves Andorranes ens va oferir gratuïtament.

Agrair també l’assistència al nostre trofeu del regidor d’Esports de l’Ametlla de Mar que va venir amb la seva família i el delegat del Patronat Municipal de l’Ametlla de Mar.

En acabar els actes previstos en el desenvolupament del XVIIè Trofeu, totes les gimnastes, entrenadores, jutges col·laboradors, espònsors, autoritats i família i membres del centre esportiu Serradells i integrants de la junta del nostre club van rebre un tiquet per poder gaudir d’una excel·lent paella que ens van preparar in situ a la terrassa de la 4ª planta del Centre esportiu serradells amb la gran col·laboració del personal del centre.
A més a més, els pares del nostre club i clubs convidats també podien participar previ pagament d’un tiquet.

Una vegada més el nostre Trofeu va ser tot un èxit i la junta directiva va rebre les felicitacions, dels clubs participants i del públic assistents, per l’organització i el desenvolupament de l’acte.-???- | -???-